Ο Γύρος του Κόσμου με Ταξί

Συλλέξτε πιστές αναπαραγωγές των πιο χαρακτηριστικών ταξί, από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου. Ένα συναρπαστικό ταξίδι σε όλη την υφήλιο ξεκινάει!

Περίπατος στα Ηλύσια Πεδία του Παρισιού, περιήγηση στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, επίσκεψη στις πυραμίδες της Γκίζας και εξερεύνηση στα δαιδαλώδη δρομάκια του Δελχί...

Η καινούργια συλλογή των ΤΑΞΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ θα σε φέρει εκεί που πάντα ονειρευόσουν να πας. Απόλαυσε τη χαρά του ταξιδιού με πρωτότυπο τρόπο, ταξιδεύοντας στις πιο ξεχωριστές χώρες μέσα από τα πιο χαρακτηριστικά τους ταξί.

Θρυλικά ταξί

Συχνά, τα ταξί γίνονται πραγματικά σύμβολα των πόλεων. Τα πιο χαρακτηριστικά τους μοντέλα μένουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη των επισκεπτών τους. Ήρθε η στιγμή να ξαναβρούμε και να συλλέξουμε αυτά τα θρυλικά οχήματα που υπήρξαν οι κυρίαρχοι των δρόμων και αποτελούν μέρος της ιστορίας κάθε πόλης.

Υπάρχουν σε όλα τα χρώματα και στα πιο ξεχωριστά στιλ! Με τη διακόσμηση, τις λεπτομέρειες και τα εξαρτήματα που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και τα καθιστούν μοναδικά.

ΚΑΘΕ 2η ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ